Първоначално публикувано от hsr
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Откачане на ламбда сонда
Collapse
X
-
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеБушона-според написаното ми от колегата bass е отпред под дебитомер-а. Аз там имам 3 бушона. 7.5А е този уж за подгрева на ламбдата. Има един за мотроника - лесно можеш да го ресетнеш оттам, без да оставаш без тоци в колата и третия там е за бензиновата помпа мисля. Инфото ми не е 100% сигурно, та ако има някой да потвърди писаното от мен да го направи. Аз так или иначе извадих и 3-те бушона, за да почистя контактите. Бяха здрави при мен, както и кабела за подгрев на ламбдата ми показа 4 ома - т.е. би трябвало да е здрав!
А ако има проблем с подгряването дали ще излезе на диагностика?155 1.8 8v TS & FZR 600
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеМожеТе са 2 х 2 буксите.
Защо ти трябва да я изолираш? Ако се е прецакала, ЕКУ-то ще си шунтира сигнала и без да я откачашhttp://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
-
подгряването е само за да заработи по бързо сондата.А това,че ти показва постоянно 0.45 волта говори,че сондата е аут и е за смяна.Най вероятно е сцепена.Диагноза:смяна!!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от hsr Покажи съобщениеИ аз доколкото знам са затова, но незнаех кой от 3-те е за ламбдата.
А ако има проблем с подгряването дали ще излезе на диагностика?
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеподгряването е само за да заработи по бързо сондата.А това,че ти показва постоянно 0.45 волта говори,че сондата е аут и е за смяна.Най вероятно е сцепена.Диагноза:смяна!!http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
www.ico83.snimka.bg/[/url]
Comment
Comment